UEFA Nations League: Portugal slo tsjekkerne, Spania tar første seier

Jan Kuchta fyrte av i venstre hjørne av målet i det 31. minutt, men Diogo Costa reddet ballen og klarte ikke å score.

I det 33. minutt avvæpnet Joao Cancelo keeperen med et suverent skudd som ga Portugal en 1-0-ledelse i kampen.

Goncalo Guedes headet ballen i lengste hjørne av målet i det 38. minutt for å doble den portugisiske ledelsen til 2-0.

Diogo Jota fyrte av et farlig skudd i det 61. minutt, men keeper Jindrich Stanek reddet ballen dyktig.

Adamas Vlkanova fyrte av et farlig skudd i det 86. minutt, men ballen fløy tett inntil motstanderens mål.

I mellomtiden, på neste gruppemøte, beseiret det spanske landslaget de sveitsiske fotballspillerne med en minimumsscore på 1:0.

I det 13. minutt blokkerte Pablo Sarabia nøyaktig en lagkamerats pasning og ga Spania en 1-0-ledelse.

Breel sendte Embolo en kraftig heading i det 26. minutt, men sistnevnte bommet på målet og scoringen forble uendret.

Xherdan Shaqiri avfyrte et farlig skudd i det 53. minutt, men keeper Unai Simon reddet ballen.

Marcos Llorente fyrte av i det 65. minutt, men ballen fløy nær motstanderens mål og kunne ikke scores.

Haris Seferovičius sparket i det 88. minutt, men denne gangen ble ballen blokkert av motstanderne og angrepet stoppet.

Det portugisiske landslaget samlet 7 poeng etter 3 spilte kamper og rangerte først i gruppen. I mellomtiden er Spania nummer to med 5 poeng, Tsjekkia er tredje med 4 poeng og Sveits er fortsatt nederst med 0 poeng.

I avdeling B slo Serbia Sverige 1:0 på bortebane. Luka Jović scoret kampens eneste mål sent i første omgang.

Det andre gruppespillet mellom landslagene til Norge og Slovenia endte uavgjort.

I divisjon D ble den andre seieren oppnådd av esterne, som slo Malta 2:1 på slutten av kampen. Henri Anier scoret vinnermålet i tilleggstid.