Litauiske Goda, som deltok i The Voice-prosjektet i Norge, fikk stor suksess: fascinerte tilskuere felte tårer

Det første medlemmet av The Voice-kommisjonen, den norske sangeren Ina Wroldsen, snudde seg like etter at åpningslinjene var sunget. De andre dommerne i prosjektet var raske til å gi uttrykk for sin støtte til Godai ved å trykke på en knapp.

Videoen med fremføringen til G. Levickaitė er også publisert på Youtube-plattformen. Platen, utgitt 14. januar, har allerede samlet nesten 70 000 visninger og nesten 80 beundrende kommentarer.

«Hun er fantastisk», «Utmerket», «Hun er allerede min favoritt», «Fantasy».

Folk som så på live-showet la ikke skjul på sine følsomme følelser, og Tears ristet tårer da Gud fremførte sangen.

Da Delphi kontaktet Goda, sa jenta at hun husket deltakelsen i prosjektet som en tåke og først innså suksessen etter en stund.

— Jeg har bodd i Norge i mange år, jeg teller ikke lenger, sier Goda. – Jeg har ønsket å delta i prosjektet siden barndommen. Jeg vokste opp med å se «Voice of Lithuania» og har alltid hatt lyst til å prøve meg. Men jeg turte aldri, jeg tenkte alltid på hva folk ville tenke, hva de ville si. Det er først nå jeg skjønner at jeg ikke kommer noen vei hvis jeg alltid tenker på andres meninger og ikke hva jeg vil selv. Og når det gjelder kvelden da jeg deltok på The Voice… Jeg husker faktisk nesten ingenting. Jeg var så spent at det føltes som om jeg fløy et sted. Og at hele kommisjonen snudde, skjønte jeg først etter slutten av sangen. Og det tok meg noen uker til å finne ut av alt. »

I mellomtiden, denne søndagen, det nye prosjektet «Voice of Lithuania. Generasjoner» blinde høringer.

Forrige uke ble «Lietuvos balsas» det mest sette showet i landet, hele 596.000 mennesker så på det andre blinde publikummet. seerne. I det eksklusive formatet, introdusert for første gang i verden, er det ikke individuelle utøvere som inntar scenen, men forente representanter for ulike generasjoner musikk: foreldre og barn, lærere og deres elever eller rett og slett medmusikere.

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i mainstream media eller andre steder, eller å spre materialet vårt i noen form uten samtykke, og hvis samtykke er innhentet, skal DELFI oppgis som kilde.

Alec Fernandez

"Analyst. Total alcohol connoisseur. Proud internet fan. Annoyingly humble reader."