Haalands målfeiring og Arsenals femte seier i England

Den femte seieren på rad ble vunnet av London Arsenal, den eneste klubben som ikke har tapt et eneste poeng siden starten av mesterskapet, som på hjemmebane 2:1 (1:0) beseiret laget «Aston Villa» fra Birmingham.

Tre poeng til for Mikel Artetas elever ble garantert av presise slag fra Gabriel Jesus (30 min) og Gabriel Martinelli (77 min). Midt i andre periode scorer Douglas Luiz for gjestene (74.).

En annen fordel ble organisert av det norske fotballvidunderbarnet Erling Haaland. Spissen, som sendte ballen i motstanderens nett tre ganger på mindre enn pause (12, 23 og 38 minutter), tok ikke bare målscoringen til 9, men la også grunnlaget for en jordskredsseier for Manchester City. 6:0 (3:0) mot liganykommeren Nottingham Forest.

Julian Alvarez scoret to ganger for vinnerne, mens Joao Cancelo gledet tribunen.

På sin side vant landets andreplass Liverpool kampen på spektakulær måte 2:1 (0:1) mot Newcastle United kun på pause.

Etter en utveksling av mål mellom Alexander Isak og Roberto Firmino avgjørende ord 90+8 min. sa Fabio Carvalho, etter en kamp i 16-meteren, og sendte ballen i nettet med et skudd i tverrliggeren.

På dette tidspunktet ble London-derbyet mellom West Ham United og Tottenham Hotspur registrert som uavgjort – 1:1 (0:1).

Det er strengt forbudt å bruke informasjonen publisert av DELFI på andre nettsteder, medier eller andre steder eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og hvis samtykke innhentes, er det nødvendig å kreditere DELFI som kilde.