I EM 2024-utvalget er supporterne i armene til Ronaldo og et skredet Belgia

I gruppe J gikk den tredje seieren av så mange mulige seire til portugiserne, som slo Bosnia-Hercegovina 3:0 (1:0) på hjemmebane.

Verter foran 44 min. ledet av Bernardo Silva, og poengene ble lagt til av Bruno Fernandes, som sendte mål på 77 og 90+3 min.

Portugal leder gruppen med 9 poeng, bosnierne med tre – nest sist, femte.

I det spillet braste en fan av C. Ronaldo inn på banen, som fotballspilleren klemte og belønnet med et smil, selv om han ble løftet opp i luften.

I gruppe F var alle øyne rettet mot Brussel, der vertene Belgia spilte uavgjort 1:1 (0:1) mot Østerrike.

Vertene falt under da Orelis Mangala scoret i det 21. minutt. Belgia prøvde lenge å utligne, noe som til slutt lyktes i det 61. minutt, med scoringen til Romelu Lukaku.

I løpet av resten av tiden iscenesatte belgierne flere ekstremt farlige angrep, men de klarte ikke å vinne. Allerede i de siste øyeblikkene angrep belgierne motstanderens mål, og en gang ble de reddet av tverrliggeren.

Belgia har 4 poeng etter to kamper og ligger for øyeblikket på andreplass i gruppen. Østerrike har spilt en kamp til og ligger på førsteplass med 7 poeng.