De store spredte ikke poeng – Respublika.lt

Darwin Nunes scoret utligningen for Liverpool. Foto EPA-Elta.

Det er vanlig at Liverpool-klubben deltar i Champions League, men selv etter å ha blitt med i den nest mektigste turneringen, møtte den alvorlig motstand. LASK tok ledelsen i det 14. minutt, men Liverpool ordnet opp i andre omgang. Darwin Nunez utlignet fra straffemerket i det 56. minutt, Luis Diaz scoret i det 63. minutt, Mohamed beseglet seieren i det 88. minutt og Salah.

«Det er en vanskelig start. Fotballspillerne trodde nok de ikke hadde gjort noe bra i første omgang, men det er ikke sant. Vi sa til dem at vi bare måtte kvitte oss med frustrasjonen og at vi da ville ha en god sjanse til å snu. ting i vår favør. Det var det vi gjorde. Jeg er veldig glad fordi vi forventet en vanskelig kamp, ​​og det var det. Til slutt fikk vi seieren vi fortjente,» kommenterte Liverpool-manager Jurgen Klopp kampen.

«Laget mitt spilte med mye mot og aggresjon. Med en 1-0-ledelse hadde vi en stor mulighet til å øke gapet. Etter pause viste Liverpool at de er et topplag. Vi var ikke likeverdige med motstanderne, men vi kjempet i 90 minutter, sa LASK-trener Thomas Sageder.

Starten på turneringen var vellykket for to av de tre engelske klubbene. West Ham United, som gikk fra den vunne Conference League til Europa League, vant med samme resultat som Liverpool – 3:1. Han slo hjemme den beskjedne serbiske klubben «Bačka Topola» i gruppe A. To mål ble scoret av Mohamed Kudus (Mohammed Kudus), ett av Tomas Souček. Englands ære kunne ikke forsvares av de elleve av «Brighton», som tapte 2: 3 mot Athen-klubben AEK i gruppe B hjemme. .

Forrige sesong, noen få skritt unna tittelen, begynte «Roma» en ny kampanje i Moldova, hvor de slo spillerne til Tiraspol «Sheriff» 2:1 i kampen til gruppe G. Vinnermålet på 65 minutter. av Romelu Lukaku. Vertene avsluttet kampen i undertall, men deres representant ble utvist i det sjuende minuttet av overtid, så det røde kortet fikk ikke så mye utslag.

«Jeg likte ikke prestasjonene våre i første omgang, verken personlig eller som lag. Vi manglet aggresjon, vi gjorde ikke det vi hadde jobbet med på treningene. Vi var heldige som ledet 1-0 etter første omgang, vi fortjente det ikke. Men jeg likte måten laget reagerte på utligningen. Jeg likte måten vi scoret på, måten vi skapte sjanser på, men mest av alt likte jeg måten vi dominerte på banen, sa han. Roma-strateg José Mourinho.