Vorobjovas feiret seier i Romania, Israel og Norge, de litauiske keeperne slapp inn ett mål hver

Mandag, i Romanias sterkeste liga, forsvaret Beskjeden Vorobiev spilte hele kampen og hjalp hans defensive lag «Chindia» med å slå «U Craiova 1948» 1:0 på bortebane. Etter denne seieren steg klubben «Chindia» til nest siste, femtende plass med 9 poeng.

Israels statsministers målvakt Dziugas Bartkus motsto skudd fra 4 motstandere, men slapp inn ett mål, og Hapoel Ironi-klubben han representerer Kiryat Shmona spilte uavgjort 1:1 hjemme med Ashdod-klubben. Hapoel Ironi var i undertall fra 2. minutt, men scoret utligningen på pause.

i norsk andredivisjon Igor Spiridonov slapp inn mål, men laget til keeper «Bryne» slo «Fredrikstad» 3:1 på bortebane. I.Spiridonovas ble slått fra 11 meter, og etter det reddet han til og med skudd fra 4 motstandere i kampen.

En sterkeste ligakeeper i Portugal Emilius Zub ble på benken og hans Arouca-lag slo Famalicao 4-1 hjemme.

Målvakt i den italienske Serie A-ligaen Marius Adamonis så fra benken seieren til klubben hans «Lazio» i Roma borte fra Fiorentina med resultatet 4-0.