Svenske frivillige implanterer allerede mulighetens pass under huden: de sier at brikken er trygg, sporer ikke og vil ikke være obligatorisk

«Jeg tror det er veldig viktig for min selvtillit at jeg har brikken og at alle mine personlige data alltid er med meg. Faktisk tror jeg det er enda mer kontroll på min side», sa Stockholm-boende Amanda Back, som fikk brikken implantert under huden hennes, utviklet av DSruptive Subdermals, fortalte AFP.DSruptive Subdermals tilbyr subkutane mikrobrikker.

Selv om det fortsatt er et sjeldent tilfelle, har flere tusen svensker de siste årene allerede valgt å sette inn et elektronisk implantat under huden, så det er ingen grunn til å prøve å huske nøkkelbrikker, forretningskort, transittkort og nylig – passmuligheten.

Landet bak showet Real People og dets engelske adaptasjon People er også en høyborg for såkalte biohackere som tror at mennesker vil bli stadig mer knyttet til teknologi i fremtiden.


DSruptive Subdermals tilbyr subkutane mikrobrikker.

DSruptive Subdermals tilbyr subkutane mikrobrikker.

«Jeg har en chip implantert i armen min, og jeg programmerte den til å inneholde min. mulighetspassfordi jeg trenger den alltid tilgjengelig, og når jeg vil skanne brikken min, holder jeg bare telefonen min over den, så låser jeg den opp og den åpnes, sa Hannes Sjoblad, administrerende direktør i DSruptive Subdermals, da en PDF-fil dukket opp på telefonen hans med vaksinasjonsbevis.

«Et brikkeimplantat koster hundre euro hvis du vil ha en mer avansert versjon, og du kan sammenligne det med for eksempel en smartklokke, som koster kanskje dobbelt så mye, men du kan bruke et brikkeimplantat for tjue, tretti, førti år. I mellomtiden vil du bruke klokken i tre eller fire år,» la han til.


DSruptive Subdermals tilbyr subkutane mikrobrikker.

DSruptive Subdermals tilbyr subkutane mikrobrikker.

For herr Sjoblad er mulighetspasset bare ett eksempel på en mulig søknad som vil være «hot i vinteren 2021-2022».

Den svenske forretningsmannen la til at han hadde en «sterk interesse for personvern».

Sjoblad erkjenner at mange «mennesker ser på brikkeimplantater som skummel teknologi, overvåkingsteknologi», sa Sjoblad at de burde bli sett på mer som bare et ID-kort.
«De har ikke batteri, de kan ikke overføre et signal selv, så de er i bunn og grunn «sovende», de kan aldri avsløre posisjonen din, de aktiveres bare når du berører dem med smarttelefonen din», sa han erklære. sa.


DSruptive Subdermals tilbyr subkutane mikrobrikker.

DSruptive Subdermals tilbyr subkutane mikrobrikker.

Alle implantater er frivillige, og hvis noen gjorde dem obligatoriske for innsatte eller eldre på sykehjem, «ville du møte meg på barrikadene», sa Sjoblad. «Ingen kan tvinge noen til å få implantert en chip.»


DSruptive Subdermals tilbyr subkutane mikrobrikker.

DSruptive Subdermals tilbyr subkutane mikrobrikker.

Kopiering av teksten til denne nyheten er forbudt uten skriftlig samtykke fra ELTA.

Godfrey Hancock

"Award winning organizer. Social media enthusiast. TV fanatic. Amateur internet evangelist. Coffee fanatic."