Romfolk forbanner kattegiften: vet at du blir overvåket

H

Hvorfor går ikke en liten hund engang? Katter …. jeg kjeder meg. Så mye som mulig. Jeg kan ikke rettferdiggjøre forgiftningen. Jeg mener katter. For eierne deres er det på tide å rive.

Den andre siden av spørsmålet

Den andre siden av historien er portrettet

Og det er kjempegøy når rare katter går på toalettet i hagen din? kanskje du vil dyrke sunne, rene grønnsaker til familien din, barna dine, og hver morgen finner du senger laget av noens «familiemedlemmer». Kanskje la de hysteriske langbeinte katteeierne underholde kattene sine i hagen deres? Og hvis du bare har en leilighet i en skyskraper, hold katten hjemme. Selvfølgelig kan du ikke forgifte eller drepe dem, men å drepe andre dyr i naboenes hager og hager er kvelende.

jeg forstår ikke det

Jeg forstår ikke dette bildet

Vil du bo innelåst i Pravieniškės? et dyr også – det trenger også frihet. Katten min har en 50 hektar stor hage og ytterligere 2 hektar over gaten. Det har ikke vært noen andre katter i hagen på lenge. Det kostet ham bitte bein, riper på nesen og hårtotter. Men seier er søt – når de ser den løper de,

jeg forstår ikke

Jeg forstår ikke bildet

Hva er vitsen med å la katter stå ute hvis de er oppdratt hjemme??? Jeg har tre av dem, men jeg lar ingen av dem stå ute, jeg trenger ikke unødvendige bekymringer og utgifter på grunn av deres skadede helse, fordi katter ødelegger plantene ute, selv om de er kastrert. Jeg er opprørt over slike ølglade eiere, som kjører dem hjem for så å slippe dem ut. Jeg tar meg av hjemløse kattunger, de er konstant omringet av fremmede som har hjem og eiere.

ah

å portrett

du trenger ikke se langt, se hvem som dyrker siktkarvelje…

for ioner

Johns portrett

som ikke gir vann. Men vil aldri gi eller selge. Det motsatte av barn eller barnebarn. Hvor mange av de som har mottatt slik eiendom i gave (en far ga to hus til sin datter i Kaunas) bringer foreldrene eller besteforeldrene for retten. denne lille jenta også.

Joan

Portrettet av Joan

Jo færre katter og hunder jo bedre, jeg er lei av å gå under dritten deres, de må ødelegges på en human måte, fanges og injiseres med narkotika

John

Portrett av John

Siden de ikke liker sitt eget folk, blir kattene og hundene værende. De nevnte dyrene vil ikke gi vann til eieren når de er syke. Oppdra og lukt hjemløse katter og hunder. Du trenger ikke å forgifte dem, men du har ikke rett til å jage etter fremmede.

kattefamiliemedlemmer

portrett av kattefamiliemedlemmer

er dere zoofile der? Han skrev en gang at han hadde ligget med en hund, men en katt? På den annen side, vær glad de forgiftet deg i stedet for å gi deg frostvæske. Frostvæske skader nyrene, behandlingen av et slikt dyr er dyrt og dyrt. Og til slutt dør den uansett.

Evelyne

Portrettet av Evelyne

Kyss meg bak. Katter forsøpler ikke. De går dit de kan begrave. I hagen, blomsterhage. Vi har en katt og kanskje fire andres nabokatter. For de blir ikke matet, og de kan spise hos oss hvis katten ikke kan se. Hvis han ser – ungen dukker ikke opp. Men ingen mutt i hagen. En annen ting er naboens hund. Om sommeren ingenting ennå, men når det snør er alle hjørner dekket, det burde vært filmet for lenge siden. Denne dumme naboen. Men hun er ikke skyld i. Hva kan du si, snuten er tre og stille.

volum

Toms portrett

bare gnistperler kan se og krysse

Anonym

Anonymt portrett

Karma vil belønne en slik parasitt. Men eierne, som elsker og bryr seg om dyrene sine, nøler ikke med å gå gjennom døren. Plukk opp avføring, vær ansvarlig og ingen kan skade dem.

Anonym

Anonymt portrett

NYE CHARIKOV

Jeg er ikke overrasket

Jeg er ikke overrasket over portrettet

Asfalterte veier, enger, sandkasser og blomsterhager. Plukk opp avføringen til dine elskede kjæledyr, tren katter til å bæsj hjemme i en boks, i stedet for å la dem gå i barnas sandkasse…

det er ikke bunnen ennå

her er ennå ikke et bakgrunnsportrett

Hovedpoenget er når disse hundeelskere fører kjæledyrene sine utenfor hagedøren for å gjøre avføring. Betyr nær naboen.

ddd

portrettet av ddd

og hvorfor går huskatter rundt? og gryten gråter fordi den svelger gift… Jeg vet ikke hva slags det er, kanskje noen har forgiftet musene, musene og katten svelger den… hold den hjemme så tar problemene slutt

jeg er enig «che»

jeg er enig med "che"  portrett

Og hva skal jeg gjøre hvis jeg hater katter?!. Noen kjærtegner dem, kjærtegner dem, så slipper de dem inn i hagen min for å begrave dem i blomsterhagen!… Du trenger ikke vise hobbyene dine til andre. Dette gjelder også hunde-«elskere»…

Hei

portrettet

Gårdene er fulle av «elskere» av disse kattene. Gi dem mat og la dem gå på egenhånd, mens andre må rydde opp i avføringen. Elsker katter og ta vare på dem. Hvis du ikke kan håndtere det, ikke behold det.

Anastasia Wilcher

"Creator. Subtly charming beer nerd. Devoted zombie fanatic. Writer. Wicked social media advocate."