P. Gintautos mål i den norske eliteserien i ishockey

Torsdag, i Swedish Hockey League (SHL), kommer Leksands IF Mantos Armali hjelp, støttet av mer enn 6000 sympatisører, 3:0 beseiret Luleå HF. Denne gangen ble vertens mål forsvart uten innbytte Philippe Larssonstopper alle 19 skuddene.

Leksands IF (31 poeng) er 6. av 14 klubber.

I den sterkeste norske ligaen Paulius Gintautas avbildet Sarpsborg «Sparta» utenfor 1:6 ingen kamp for Stavanger Oilers. Litaueren scoret lagets eneste mål, som han ga «Sparta» ledelsen med. P. Gintautas, som spilte i den fjerde femmer, brukte 14 minutter på isen. 3 sekunder. og traff målet 3 ganger. Det var litauerens første mål denne sesongen for Sparta. Før det scoret han mål mens han var på lån hos Haldens Comet.

«Sparta» (27 poeng) inntar 4. plass av 10 lag.

Dunaujvarosi Acelbikak i den ungarske toppligaen være Ben Belichenko hjemme 1:3 tapte for det rumenske laget «SC Csikszereda».

«Dunaujvarosi Acelbikak» (15 poeng) inntar den siste – 10.-plassen.

Andre i det sveitsiske mesterskapet Emilius Krakauskas representert av HC Sierre-laget på sin arena 4:2 beseiret VHC Martigny. Litaueren spilte innen fem sekunder og brukte 14 minutter på isen. 10 sek., angrep målet en gang og fikk 2 straffer min.

«HC Sierre» (29 poeng) er foran to lag og ligger på 8. plass.