Medlemmer av Seimas har reist mye for skattebetalernes penger

Jeg ønsker å betale skatten min på en transparent måte

Mine skatter er ordnet i separate rader: for utdanning, medisin, sosiale behov, politi, politikk… la folk få vite hvor mye de betaler i %… Jeg støtter ikke dumme politikere med vedtaket vinter 0 og at politiske partier blir straffet for dårlig arbeid…

en politisk maktblokk

et politisk portrett av regjeringsmogulen

finansiert av skattebetalernes penger… og det ville ikke vært mulig å vite på en egen linje om borgeren betaler krysset i ruten for å tildele % til politikeren eller for å la ham denne %… folk vil være interessert i hvordan mye penger forbrukes av politikere, og politikere vil være interessert i velferden som deres beslutninger genererer. … hvis jeg jobber godt for selskapet, betaler selskapet meg bonuser, bonuser, god lønn, gaver.. Og hvis jeg, som GABRIELIUS, ikke er et tap for Lithuanian Railways, hvorfor bryr jeg meg om han får en medalje?

Et faktum, ikke en anekdote

Portrettet er et faktum og ikke en anekdote

Av arbeidshensyn og samtidig tilegne seg nødvendig kvalifikasjon etter målrettede opplæringsløp, men ikke studier, var det nødvendig i sommer i et av EU-landene. Jeg skal til forsikringskontoret. Jeg er statsborger i Republikken Litauen, har aldri vært i utlandet i mer enn 10 dager og har ikke besøkt noen eksotiske land de siste 25 årene. Jeg ankommer, en ung kvinne sitter. Jeg sier: du trenger forsikring for en uke innenfor EU. Spør: Hva er hensikten med turen? Jeg spør: Hva er alternativene? Han nevner: studier, turisme, næringsliv… Jeg sier – ingen av dem passer. I mitt tilfelle må det være det samme som at et medlem av Seimas eller en representant for en budsjettinstitusjon skal på forretningsreise. Forsikringskvinnen svarer: det er ikke noe slikt valg i det hele tatt. Jeg svarer? Hvordan er det ikke? Vel, hva skriver du når medlemmer av Seimas reiser til andre land og trenger å være forsikret under reisen? Kvinnen svarer umiddelbart: vintersport, ski. Jeg ble forvirret. Intervjuet fant sted ansikt til ansikt i juli i år. Jeg innså at det var massiv reise på den sørlige halvkule. Det er vinter der nå.

kotelett, suppe, kompott

kotelett, suppe, kompottportrett

Vil det komme en detaljert rapport om antall og type kjøttboller disse menneskene spiste og hva de drakk? Polakken fra forrige periode brukte det ganske beskjedent, men på forretningsreiser spiste han også, oh… spiste Gitanas ville tilsynelatende avskjedige ham fra vervet for dette.

Ingen rett

Ikke noe portrett av rettferdighet

Å kaste penger betyr at det ikke kommer noe godt ut av det

hos Themis

Portrett av Themis

Når skal de dømmes og plantes?

Alec Fernandez

"Analyst. Total alcohol connoisseur. Proud internet fan. Annoyingly humble reader."