Litauiske Goda, som deltok i The Voice-prosjektet i Norge, fikk stor suksess: det henrykte publikum tørket tårer

Det første medlemmet av «The Voice»-panelet, den norske sangerinnen Ina Wroldsen, snudde etter at åpningslinjene ble sunget. Snart viste resten av dommerne på prosjektet sin støtte til Goda ved å trykke på en knapp.

Videoen med fremføringen til G. Levickaitė er også publisert på YouTube-plattformen. Innlegget publisert 14. januar har allerede nesten 70 000 visninger og nesten 80 beundrende kommentarer.

«Hun er fantastisk», «Flott», «Hun er allerede min favoritt», «Fantastisk» – seere som beundret Godas talent nølte ikke med å legge igjen støttende kommentarer under innlegget.

Folk som så på liveopptredenen la ikke skjul på de følsomme følelsene sine og felte tårer da Goda fremførte sangen.

Da Delfi tok kontakt med Goda sa jenta at hun husket deltakelsen i prosjektet som en tåke, og først innså suksessen etter en stund.

— Jeg har bodd i Norge i mange år, jeg kan ikke engang telle, sier Goda. – Jeg har ønsket å delta i prosjektet siden barndommen. Jeg vokste opp med å se «Lithuanian Voice» og har alltid hatt lyst til å prøve det. Men jeg turte aldri, jeg tenkte alltid på hva folk ville tenke, hva de ville si. Det er først nå jeg har innsett at jeg ikke får til noe hvis jeg alltid tenker på andres meninger og ikke hva jeg vil. Og når det gjelder kvelden jeg var på The Voice…Jeg kan ærlig talt ikke huske nesten noe. Jeg var så spent at det ser ut som jeg fløy et sted. Og jeg skjønte at hele komiteen snudde seg først etter at sangen var slutt. Og det tok meg noen uker til å finne ut av det hele.»

Venter på denne søndagen LNK skjermene vil fortsette igjen med det nye prosjektet»Litauens stemme. Generasjon blinde auditions.

Forrige uke ble «Lietuvos balsas» det mest sette showet i landet, den andre blinde audition ble sett av 596.000 mennesker. seerne. I det unike formatet som presenteres for første gang for verden, er det ikke individuelle utøvere som inntar scenen, men representanter for ulike generasjoner forent av musikk: foreldre og barn, lærere og deres elever eller rett og slett medmusikere.

Det er strengt forbudt å bruke informasjonen publisert av DELFI på andre nettsteder, mainstream media eller andre steder eller å distribuere materialet vårt i noen form uten samtykke, og hvis samtykke er innhentet, kreves kreditt til DELFI som kilde.

Lindsay Dinwiddie

"Bacon Guru. General Twitter Fan. Food Fan. Award Winning Problem Solver. Lifelong Coffee Geek."