«Kauno Žalgiris» taklet lett ligaens underdogs

Roko Garasts hær kom tilbake med selvtillit etter landslagets pause – de slo underdog «Jonava» 4:0 (1:0) hjemme i 15. runde.

I de første minuttene av kampen hadde begge lag et skudd: Michael Thuique skjøt over mål fra kloss hold, og Lucas Martorellis langskudd ble delt av Deividas Mikelionis.

Etter det ble det en lang stillhet, men i andre halvdel av første omgang tok vertene tydeligvis initiativet. I det 37. minutt skjøt Marko Pejičius mot mål – ballen spratt av L. Martorelli og havnet i mål. Snart kan «Kauno Žalgiris» score igjen, men Martynas Matuzas reddet skudd fra Moussa Sangare og Grato Sirgėdas på et angrep.

Midtveis i andre omgang kapitulerte Jonavis i det 47. minutt. G. Sirgėdas fant Linas Pilibaitis i 16-meteren, som ble kastet inn i kampen etter pause, og han headet ballen i mål med den andre touchen.

I det 58. minutt scoret «Kauno Žalgiris» det tredje målet – det ble scoret av Moussa Sangare, som fikk en pasning fra Mr. Thuique. I det 85. minutt ble det fjerde målet scoret av Mr. Thuique selv.

Det er strengt forbudt å bruke informasjonen publisert av DELFI på andre nettsteder, medier eller andre steder eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og hvis samtykke innhentes, er det nødvendig å kreditere DELFI som kilde.