J. Caudwell fylte 70 år på en uke: Asta Manchester cruiset også rundt i Hellas | Navn

John Caudwell begynte å feire bursdagen en uke før bursdagen hans. I forkant av den ukelange festen tok forretningsmannen til Instagram-kontoen sin for å feire selvbiografien sin, som snart kommer ut i bokhandelen, og delte planene sine for ferien i Hellas, og la merke til dens betydning.

«Jeg kan ikke tro at jeg har nådd dette punktet, men jeg vil fortsatt sparke det til tross for at jeg brukte mine ni liv.

Neste uke skal jeg feire på en spesiell måte, og gjøre en av tingene jeg elsker mest med veldedighetsarbeid: å underholde familien og vennene mine og skape uforglemmelige minner med dem», skrev J. Caudwell, som også inkluderte de eldste og mest dedikerte ansatte. av feiringen.

Den syv dager lange feiringen markerte 7 tiår av milliardærens liv. Starten på bursdagsfesten, som herr Caudwell hadde planlagt i flere måneder, fant sted 1. oktober i Athen. Denne dagen dro milliardæren på et syv dager langt cruise rundt de greske øyene på skipet «Le Lyrial» sammen med sine slektninger – sin litauiske kone Modesta Vžesniauskaite, barn og venner. Han tilbrakte de tre første dagene av ferien sammen med sine slektninger.

«Jeg ønsket dem velkommen om bord med en tale som forklarte hvorfor jeg ønsket at hver av dem skulle være her sammen med meg.

Jeg planlegger aldri talene mine. Alt kommer rett fra hjertet. Etter gårsdagens foredrag var det flere som kommenterte hvor mye ordene mine betydde for dem. En av mine eldste venner, Anthony Dash, som har hørt meg snakke utallige ganger i løpet av årene, forsikret meg om at det var en av de beste: i løpet av de ti minuttene jeg snakket, kjedet han seg bare i ni!

Til tross for mange godmodige skåltaler, klarte noen av oss å sette oss på syklene og sykle rundt den lovende øya Folegandra,» fortalte J. Caudwell sine inntrykk fra den første dagen.

På den andre dagen av reisen fortsatte Mr. Caudwells selskap gleden av å cruise og utforsket øya Hydra. Den tredje dagen ble det hyllet barna på cruiset – de ble underholdt av havfruer, pirater og eksotiske fugler, og selskapet avsluttet kvelden med dans og sang. Om natten dro de tilbake til Athen hvor de møtte resten av gjestene.

Hovedarrangementet på den fjerde dagen er en temafest. Kledd i tradisjonelle greske klær lærte gjestene greske dansetrinn, og danset deretter inn i de tidlige timene, underholdt av en DJ.

J. Caudwells spesielle 70-årsdagsfest samlet familiemedlemmer og venner fra hele verden: Storbritannia, Mr. Vžesniauskaitės hjemland Litauen, Monaco, Frankrike, Belgia, Norge, Sverige, Spania, Libanon, Dubai og India. Asta og nygifte Glen Manchester ble også med på feiringen.

Selskapet tilbrakte den femte dagen på den populære øya Mykonos, og om kvelden ventet det igjen en fest. Denne gangen er temaet Havanna-kvelder. Forretningsmannen utstrålte godt humør mens han delte øyeblikkene under festen.

«Bare det beste!

Det er akkurat slik jeg føler meg denne uken, det er bare den beste festen jeg har vært på i hele mitt liv. Jeg er omgitt av familien min og vennene mine, mange mennesker som har spilt en så viktig rolle i de syv tiårene av livet mitt. Det er kjærlighet i hver scene,» skrev han.

På den nest siste dagen av bursdagsfesten samlet Mr Caudwells hvitkledde gjester seg til en festmiddag. Selv store bølger og sjøsyke, som gikk inn for nesten alle deltakerne, ødela dem ikke.

Den ukelange fiestafinalen fant sted 7. oktober, milliardærens faktiske bursdag. Den siste kvelden var, som seg hør og bør, den mest spektakulære: «Leather and Lace»-tema, gjester i provoserende antrekk og et sexy show av sangeren Nicole Scherzinger.

Gillian Webster

"Subtly charming thinker. Organizer. Creator. Dedicated zombie geek. Web guru. Certified communicator."