Indrė Stonkuvienė fridde til kjæresten Vidas Bareikis: utøveren la ikke skjul på overraskelsen sin

Mannen delte også innlegget med lesere av tv3.lts nyhetsportal.

«Og han sa JA», begynte artisten å spille inn.

«Jeg har et slikt øyeblikk i livet mitt at jeg tror ikke alle kan nyte det, og jeg kommer til å huske det resten av livet. Han fridde til meg! Indre og jeg snakket mye om l sexistisk absurditet og en merkelig tradisjon iflg. som en kvinne, som en stakkar, venter på at den «allmektige mannen» skal tenke at det er på tide å «ta henne» og deretter fri til ham.

Vi forklarte hvorfor det ikke er en laggreie likevel, når du er enig eller føler det sammen og til slutt skjer et magisk øyeblikk. For noen måneder siden gjorde jeg den tradisjonelle hemmelige handlingen og ba om Indres hånd i ekteskapet – fant ikke noe nytt eller originalt, men i går «trakk» forloveden min meg så hardt at jeg til og med satte meg ned.

Han tok meg bort fra mine nærmeste venner og knelte som han skulle og tok ut ringen.

Mens jeg går sier jeg:

«Hvor skal vi? Kanskje du vil fri til meg?»

Og et sekund senere BAM!

Vel, jeg er forvirret så uvirkelig du er!

Takk, Indre, for at du er så PEN, Usammenlignelig, ORIGINAL og den ENESTE LIKE I HELE VERDEN!», var mannen glad.

Vi minner deg om at på våren var underholdningsverdenen omgitt av glade nyheter – skaperne av sosiale initiativer, leder av byrået «Isagency» Indrei Stonkuviena, fridde til kjæresten sin, sangeren Vidas Bareikis.

Etter at følelsene roet seg, innrømmet I. Stonkuvienė at hun ikke ante noe om frieriet.

Kvinnen fortalte om engasjementet i sosiale medier og sa ja til å dele opptaket med nyhetsportalen tv3.lt.

«Ord kan ikke beskrive tilstanden min, jeg kan ikke komme meg ut av kroppen min på grunn av lykke. Smil og humør maksimum. Det som skjedde i går er en del av vår vakre historie.

Dette «prosjektet» pågikk (selvfølgelig skjulte alle detaljene så godt som mulig) i 4 måneder. Skapelsen av ringen, dens rekkefølge og stedet hvor alt vil skje.

Banalt, men sant: drømmer, fordi drømmer går i oppfyllelse, og det er absolutt sant akkurat nå. I stedet for vår kjærlighet, ja, virkelig, så oppriktig og uten min viten, skjedde det.

Forslagets historie fortjener en egen artikkel og mulighet. Men da jeg spilte Šiškauskas-sangen, danset med kost og på huske, var det ingen tvil om at jeg snart skulle gå fra partner til forlovede.

Vel, hvis selv etter dansen min, da Šiškauskas spilte, Vidas ikke fanget opp, betyr det at alt virkelig er ekte. Uten pompøsitet, filming, bare oss og vår kjærlighet. Det som var forventet skjedde mirakuløst, uventet takket være Vid. Du er den beste frieren. Jeg elsker og lar oss leve», delte I. Stonkuvienė sin glede.

Vi minner om at paret forlovet seg på stranden i Palanga. Indre delte denne nyheten på sosiale medier.

Indrė Stonkuvienė og Vida Bareikis dukket opp offentlig sammen for første gang på MAMA Awards 2020.

Mannen så ned på prisene i en blågrønn dress dekorert med spraglete blomster. I.Stonkuvienė overrasket da hun kledde seg som en prinsesse.

De to så MAMA Music Awards sammen ved et bord. Alltid smilende og morsom.

Før disse prisene dro I. Stonkuvienė og V. Bareikis på ferie sammen til USA. Adam, sønn av V. Bareikis og hans eks-kjæreste Jurga Šeduikytė, reiste også med dem. Rundt denne tiden delte Vidas også et sensitivt bilde i sine Instagram-historier, der han kysser Indra på kinnet. «Og det viktigste er å hvile med de viktigste menneskene», spyttet han etter et øyeblikk.

Da Vids kom tilbake fra turen, endret Vids også forholdsstatusen på Facebook til «forlovet».

Gillian Webster

"Subtly charming thinker. Organizer. Creator. Dedicated zombie geek. Web guru. Certified communicator."