Hva bestemmer produktiviteten til seniorer på jobb?

60+

Jeg fant Pamiškė produktivt, jeg ble sydd for sending.

John

Portrett av John

Noen ender på aldershjem, bortskjemt og knapt pensjonert.Og i Klaipėda er det også de som er pensjonister, jobber og nesten er ferdige med sin andre yrkeserfaring. Det er 30 år. Derfor uttrykker jeg min kondolans til de som drømmer om å få pensjon og ønsker å ordne seg plass i kolumbariet.

observatør

observatørportrett

Jeg jobber på en skole, jeg kan knapt dra føttene mine på grunn av overbelastningen. Jeg tenkte, jeg skal lese forskernes ideer og finne ut hvordan du ifølge dem kan «bli gammel» og få pensjon. Helt fylt uten råd eller praktiske fordeler av deres «forskning».

Anonym

Anonymt portrett

Helsen til de eldre i Litauen er ikke god, så stadig forsinket pensjon er en veldig dårlig ting.

Hvorfor vil du ikke bli gammel?

Hvorfor vil du ikke ha et eldre portrett?

På grunn av det faktum at han betaler for mye, er han dyktig, spesielt siden kanskje den unge sjefen vil bli vist sine feil, sin inkompetanse… Du prøver å hjelpe, men… Jeg er mer overrasket over oppførselen fra eierne, bunnlinjen av virksomheten forverres, men det samme snakket… økonomien er skyldig… Det er som ordtaket sier… en god forretningsmann vet hva som kommer i veien.

Harrison Shelton

"Extreme zombie guru. Avid web lover. Passionate beer fanatic. Subtly charming organizer. Typical coffee ninja."