Etter å ha tapt mot de bulgarske mesterne etter ekstraomganger, vil «Žalgiris» fortsette kampen i Conference League

Sistnevnte vant billetten til gruppespillet i European League, «Žalgiris» vil fortsette sin kampanje i Europa i Conference League.

Starten av kampen var meget vellykket for vertene: fra 1. minutt, med et raskt angrep, vant Mathias Oyewusi kampen om ballen, befant seg alene mot keeper, klarte å presse ballen tilbake til Fabien Ourega, som var løp bak ham, som rettet ballen nøyaktig inn i mål (1:0).

8 minutter etter en mislykket episode i forsvaret utlignet Matias Tissera resultatet (1-1). «Žalgiris»-fansen fikk imidlertid snart en ny sjanse til å feire: 15 min. etter et langvarig angrep scoret Oliver Buff det andre målet for «Žalgiris» fra kloss hold – 2:1. Det samlede resultatet av serien ble likt (2:2).

I andre omgang byttet lagene mål og hovedperioden i duellen endte med seier til de litauiske mesterne 3:2. Dermed ble det samlede resultatet i serien etter to kvarter lik 3:3.

Det så ut som vinneren av dette paret ville bli avgjort med en rekke straffer, men etter 119 min. Dommeren så en felling av Mantas Kuklis i 16-meteren og tildelte en 11m straffe til hjemmelagets mål. I det 120. minutt endret Olivier Verdon serieresultatet til fordel for Ludogorec.

I tillegg ble det kun kompensert for 2 minutter, men i løpet av dem klarte «Žalgiris» å skape en meget god sjanse, men Motiejus Burba, som dukket opp på banen etter byttet, traff målet med hodet.

Žalgiris-spillerne hadde fortsatt klager mot dommeren på motstanderens mulige håndball, men den tyske dommeren, Osmers Harms, som ikke tok ordet, varslet raskt slutten på duellen.

RESULTATER

«Žalgiris» 3 – 3 «Ludogorec» (3 – 4 i serien)

1′ [1:0] Fabien Ourega

8′ [1:1] Matias Tissera

15′ [2:1] Olivier Buff

57′ [2:2] Matias Tissera

63′ [3:2] Renan Oliveira

120′ [3:3] Olivier Verdon (11m straffe)

Sammensetningen av «Zalgiris».: Gertmons (målvakt), forsvarsspillere Bopesu, Ljubisavljevicius, Kažukolovs, Pavelićius, midtbanespillere – Buffas, Gorobsov, Milickovic, Ourega, spiss Oliveira, Oyewusi.

Startkomposisjon av Ludogorec: Sluga (målvakt), forsvar – Cicinho, Gropper, Verdon, Nedjalkov, midtbanespiller – Rick, Piotrowski, Yordanov, spiss – Tissera, Igor Thiago, Tekpetey.

Ludogorec vant den første hjemmekampen med resultatet 1:0.

I likhet med «Žalgiris», startet de bulgarske mesterne sin opptreden i Europa i Champions League-utvalget, og slo mesterne i Montenegro og Irland, men i tredje runde tapte de 3:6 sammenlagt mot «Dinamo «Zagreb.

På sin side passerte «Žalgiris» spillerne til «Ballkani» (Kosovo) og «Malmo» (Sverige) i Champions League-kvalifiseringen, men de var ingen match for laget «Glimt fra Bude (Norge).

Den avgjørende kampen i Europa League: «Zalgiris» – «Ludogorec»

Slutten av duellen tapte «Zalgiris» serien 3:4.

120+2′ – Målmulighet «Zalgiris», Burba treffer målet med en heading.

120′ – et mål mot «Žalgiris», i serien «Ludogorec» er foran 4:3.

117′ – dommeren peker på 11m-markeringen, en mulighet for gjestene til å utligne resultatet og endre seriens resultat. Kuklys brøt reglene.

116′ – corner på målet til «Žalgiris».

112′ – «Žalgiris» hadde sin sjanse til å angripe motstanderne etter å ha forsvart seg fra motstanderens hjørne, til slutt endte angrepet med en noe upresis pasning mot 16-meteren.

109′ – 19 år gamle Motiejs Burba gjør sin UEFA-debut som erstatter for Milichkovičius.

110′ – for en mulighet! Etter Mr. Burbas pasning bommer Tadicius et skudd fra en veldig god situasjon, ballen som kastes noen meter flyr over mål.

109′ – det er åpenbart at spillerne til begge lag mangler energi.

Andre halvdel av ekstraomgangene har begynt

Første halvdel av ekstraomgangen er over (det totale resultatet av økten er 3:3)

102 « – Ludogorecs angrep ender med et upresist skudd, ballen flyr forbi grunnlinjen.

100′ – Mantas Kuklys kommer inn for O. Buff, Petaras Mamičius kommer inn for F. Ourega.

99′ – tempoet i kampen er roligere, gjestene angriper fra posisjon, «Žalgiris» ser etter muligheter i kontringene.

FØRSTE HALVDEL AV OVERTID

Hovedtiden endte med seieren til de litauiske mesterne 3: 2, det samlede resultatet av serien er uavgjort 3: 3, så lagene vil spille ekstraomganger.

90′ – 3 minutter legges til hovedtiden.

90′ – Meget farlig angrep av «Ludogorec», registrert offside.

88′ – to kjappe og lovende angrep av «Žalgiris», men vertene klarer ikke å straffe gjestene nok en gang.

86′ – hvis hovedtiden i kampen ender med en 3:2-seier for «Zalgiris», spilles det ekstraomganger.

85′ – Kapteinen til «Ludogorec» Nedvajkov får gult kort for håndball.

63′ – Fantastisk, Renan Oliveira scorer for Zalgiris! 3:2! I denne serien er resultatet igjen likt (3:3). 72 minutter. målscoreren, R. Oliveira ble erstattet av Francis Kyeremeh, M. Oyewusi av Josip Tadičius.

57 « – Resultatet er igjen likt: Matias Tissera scorer for andre gang etter det tøffe forsvaret til «Žalgiris». «Ludogorec» er igjen foran i serien (3:2).

ANDRE DEL

Etter første omgang leder «Žalgiris» 2:1.

PAUSE

45′ – 2 ekstra minutter lagt til første omgang.

30′ – Kampens rytme har avtatt, men angrepene til «Žalgiris» er mye mer livlige.

15′ – for en kamp! Etter et langvarig angrep scorer Oliver Buff det andre målet for «Zalgiris», 2:1. Det samlede resultatet av serien ble likt (2:2).

8′ – Matias Tissera utligner resultatet og rebalanserer det totale forholdet i serien (1:2).

1′ – mål! Fabien Ourega setter «Žalgiris» foran i det 23. sekundet av duellen og utligner det totale resultatet i serien (1:1)!

START PÅ KAMPEN

Duellen starter klokken 19.00.

Diskvalifikasjonen av Donatas Kazlauskas og Saulius Mikoliūnas hjalp ikke Žalgiris i dette spillet.

Vinnerne av paret kvalifiserte seg til gruppespillet i UEFA Europa League, «Žalgiris» vil fortsette sin opptreden i Europa under gruppespillet i Conference League til høsten.

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, medier eller andre steder eller å distribuere materialet vårt i noen form uten samtykke, og hvis samtykke innhentes, er det nødvendig å kreditere DELFI som kilde.