Det virtuelle løpet organisert av litauerne vakte mye oppmerksomhet – Respublika.lt

«OBS World Endurance Cup sponset av Optibet» har blitt en ekte sensasjon i den virtuelle racingverdenen. Så snart dette prosjektet ble annonsert, søkte ikke mindre enn 40 lag fra hele verden. Blant dem er et av de mest kjente virtuelle racing-lagene, SIMMSA Esports, bosatt i Dubai. Mesterne i OBS World Endurance Cup sponset av Optibet-serien vil bli avgjort etter seks runder, det første løpet vil finne sted 30. oktober på Spa Francorchamps, og finalen er planlagt til 29. januar 2023 på Road Atlanta i Amerika. GT3, GT3 AM og GT4-kategoriene vil bli konkurrert, hvert løp vil vare mellom 3 og 6 timer og hvert lag kan ha mellom 2 og 5 førere.

2 fotografier

Foto av forfatterne av rapporten.

Dette er ikke det første virtuelle løpet organisert av OBS Motorsport. I 2020 installerte selskapet det mest avanserte racingsimuleringssenteret i de baltiske statene i Vilnius, hvor en rekke ekte syklister også trener. I løpet av denne tiden klarte de å organisere en rekke virtuelle mesterskap, og arrangerte til og med flere løp på den mytiske Nürburgring-banen. Men denne gangen jobbet iRacing-profesjonelle fra Litauen, Tyskland og USA med forberedelsene til «OBS World Endurance Cup sponset av Optibet. Selvfølgelig var flertallet av deltakerne fra Litauen. Blant dem løperne Aisvydas Paliukėnas og Karolis Jovaiša er godt kjent for ekte racingfans, men listen over utlendinger er imponerende. Virtuelle racingentusiaster fra Storbritannia, Libanon, USA, Norge, Egypt, land -Bas, fra Frankrike, Tyskland, New Zealand, Sør-Afrika, Sverige, Portugal og Kroatia har allerede søkt om Audi R8 GT3, BMW M4 GT3, Ferrari 488 GT3 EVO 2020, Mercedes s AMG GT3 EVO, Lamborghini Huracan EVO GT3, Porsche 911 GT3 R, Porsche Cayman 718 GT4 Clubsport, Aston Martin Vantage GT4.

Det er svært sannsynlig at de ble tiltrukket av enkeltpremiepotten. De tre vinnerne vil få muligheten til å teste en ekte Porsche-racerbil på en ekte bane. 5-6 plasser tildeles «Sechszylinder art»-malerier, og de ti første går til VIP-arrangementet «OBS World». Det som er enda mer spennende er at alle premier vil bli delt ut i form av NFT-er (Unique Value Virtual Tokens), som betyr at mottakerne, hvis de ikke bruker dem selv, kan selge dem i den virtuelle verden og konvertere tokens til ekte. penger.

Alle «OBS World Endurance Cup sponset av Optibet»-løp vil bli sendt direkte med kommentarer på litauisk på Facebook-plattformene 15min.lt og Gazas.lt. Og internasjonalt publikum vil se den engelske versjonen av sendingen på Twitch og YouTube.

Likte du artikkelen? Gi oss beskjed. Ikke glem å dele på Facebook!