Den skandaløse nordmannen har lovet å avslutte kampen med Mr. Narauskas med knockout

«Jeg har alltid sagt og jeg vil si at jeg venter på de sterkeste og tøffeste motstanderne i ringen», understreket fighter Mindaugas Narauskas mens han snakket om forberedelsene til turneringen «KOK’104 MEGA SERIES IN KAUNAS».

Den 5. november, i «Žalgiris»-arenaen, skal Mindaugas håndhilse på Tiago Mendes, en kjent norsk fighter i kampsportens verden. Den hete portugisiskblodige nordmannen har allerede klart å skille seg ut med sin kamplystne selv bare i ringen – fighteren elsker fengende fraser og er ikke redd for å uttrykke sin mening om motstanderne høyt.

«Mer enn en gang så jeg slutten på kjente uttalelser før kampen. Store bobler sprakk høyt, – smilte Mr. Narauskas, etter å ha lært om løftet til sin fremtidige motstander om å avslutte kampen med knockout «La ham komme. Jeg er med en kampstemning. Jeg vil fast forsvare grensene til Litauen og min elskede by.»

På spørsmål om han ikke syntes avgjørelsen om å kjempe i lett tungvektsdivisjonen i november var et risikabelt trekk, svarte KOK lettvektsverdensmester Mr. Narauskas at han virkelig ikke trodde det. Hvis han hadde vært i tvil, ville han rett og slett holdt seg i vektklassen sin.

«For å vokse og forbedre seg, er det nødvendig å gå ut av komfortsonen. Det er aldri lett å kjempe mot en ikke-standard fighter. Det viktigste er å alltid ha et «kaldt sinn» og ikke prøve å avslutte det hele med en gang», kommenterte Mr. Narauskas.

T. Mendes sa selv at han var glad for å måtte møte en av de mest dyktige litauiske jagerflyene på «Žalgiris»-arenaen i Kaunas.

«Jeg tror ikke jeg får noen problemer. Jeg tror jeg lett kan slå ham ut. Mindaugas er en erfaren «ulv», men det er alltid lettere med dem. Jeg vet hva jeg må gjøre på ring, – den norske fighteren utstrålte selvtillit. – Jeg kjenner kampstilen hans veldig godt, så jeg vil forberede en overraskelse til ham. Det blir en stor kamp, ​​tro meg. » En stor gruppe av fansen hans flyr for støtte Norsk i denne kampen.


Anastasia Wilcher

"Creator. Subtly charming beer nerd. Devoted zombie fanatic. Writer. Wicked social media advocate."