Champions League-drømmen ble praktisk talt ødelagt: «Zalgiris» ble trampet ned av de norske mesterne

I kampen i tredje kvalifiseringsrunde tapte elevene til Vladimir Čeburin til og med 0:5 (0:2) mot norgesmesteren «Bodo Glimt» fra Bude.

Represalierkamp 9. august. vil finne sted i Vilnius. Alle billetter til denne er allerede utsolgt.

Nordmennene begynte å vise sin overlegenhet fra de første minuttene, og organiserte flere farlige angrep.

Det første målet kom til slutt i det 33. minutt, da dommeren dømte 11-metersstraff etter en VAR-gjennomgang, og det ble selvsikkert omsatt av Hugo Vetlesen.

Etter denne episoden smuldret Vilnius» forsvar opp og etter tre minutter doblet Amahls Pellegrino rivalenes fordel.

I andre omgang skjedde en lignende situasjon igjen, da nordmennene utnyttet feilene til «Žalgiris» og scoret ytterligere to mål på kort tid.

58 minutter. Lars Salvesen tvang Edvins Gertmons ut av eget mål for tredje gang med et fint skudd, men bare tre minutter senere ble han tvunget til å gjøre det igjen – Marius Hoibraaten scoret med en heading.

Som om ikke det var nok, scoret R. Espejordas det femte målet i kampens døende øyeblikk allerede på overtid.

Selv om «Bodo Glimt» ikke hadde et klart overtak med ballen – var han 53 % kontrollert. tid, men gjorde opp til 13 skudd fra målområdet, mens «Žalgiris» – bare tre.

Hvis Žalgiris-laget på mirakuløst vis ikke klarer å eliminere dette underskuddet, vil de fortsette kampen i den fjerde runden av UEFA Europa League-kvalifiseringen.

Deres motstandere her vil være Razgrad Ludogorec eller Zagreb Dinamo. Vi minner om at «Žalgiris» allerede har en garantert plass i gruppespillet i UEFA Conference League.