«Bjerringbro BK»: femte seier på rad

Mens litauerne koste seg med en langhelg i hjemlandet, hadde ikke den litauiske klubben «Bjerringbro BK» tid til å hvile i Danmark. Mandag kjempet klubben om sin femte seier for sesongen.

Litauerne, som ennå ikke har gått på et eneste nederlag i førstedivisjonssesongen, arrangerte denne gangen en skikkelig trepoengsfeiring på hjemmebane. Med sytten trepoengere slo litauerne enkelt «Odense BK»-laget med resultatet 93:56 (29:10, 20:14, 29:12, 15:20).

Etter at basketballspillerne til «Bjerringbro BK», som ikke sparte på tre poeng fra kampstart, spurtet 14:1, ble det umiddelbart klart at litauerne er mye sterkere enn det finske laget. Dette ble også bevist av den nitten poengs fordelen litauerne akkumulerte etter de første ti minuttene – kvarteret endte med resultatet 29:10.

Selv om Bjerringbro i andre kvarter ikke lenger dominerte så åpenbart, beholdt litauerne likevel kampens ledende plassering og økte poenggapet allerede før den lange pausen. Etter Andrias Čybas ​​langskudd på slutten av kvarteret sto det 49:24 på resultattavlen.

Etter en lang pause viste basketballspillerne til «Bjerringbro BK» litt mer allsidighet
angrep, og forsvaret var ikke dårligere. Dette tillot dominansen å strekke seg inn i sluttfasen
i tredje kvarter knuste litauerne gjestene fra Odense med en allerede uanstendig margin – 78:36.

Det siste kvarteret av konkurransen var bare en formalitet. De noe avslappede Bjerringbro-spillerne lot motstanderne redusere poenggapet, men det endret ikke det endelige faktum. Litauerne oppnådde en mer enn sikker seier med resultatet 93:56.

Kampens mest produktive spiller var Rimantas Vosylius, som scoret 23 poeng etter å ha brutt gjennom motstanderens forsvar med skarpe gjennombrudd. Darius Gvezdauskas og Laurynas Lučinskas la til 16 og 15
poeng. Marius Ryla scoret 13, Andrius Čybas​​​​​11 poeng, Laimonas Einikis 7, Aurimas Čybas​​​​6, Daivaras Pocius 2 og Paulius Tupė scoret ingen poeng denne gangen.

Laget takker de oppsamlede fansen, som støttet spillerne med sin lidenskapelige støtte og bråk gjennom hele kampen. Bjerringbro Basketballklubb fortsetter å holde seg på toppen av tabellen med fem seire og ingen tap denne sesongen.

De som ønsker å støtte Bjerringbrolaget inviteres til å overvære neste kamp denne søndagen 7. november kl 12:00 mot basketballspillerne til «Horsens BK» som ennå ikke har opplevd nederlagets bitterhet. Laget venter på lidenskapelig støtte fra fansen på Langmarksvej 53, Horsens.

Likte du det? Bruk et sekund på å støtte EglėT på Patreon!